Panssarilasin asennus – näin asennus onnistuu!


Panssarilasin onnistunut asentaminen voi tuntua ensikertalaiselta vaikealta ja jännitävältä, mutta ei hätää! Olemme koonneet kattavat ja yksityiskohtaiset ohjeet taataksemme että asennus onnistuu varmasti. Arvokkaan älypuhelimen lasiosien, varsinkin näytön hajoaminen on yleisin ja kallein vaurio ja panssarilasi on halvin tapa ehkäistä putoamisesta aiheutuneita vaurioita. Verkkokaupastamme löydät huippulaadukkaat panssarilasit niin etulasille, takalasille kuin myös takakameralle.

Etulasin hajotessa on vaihdettava koko näyttö ja takalasin tai takakameran linssin hajotessa vaihtoon menee koko runko jolloin normaalisti suoritetaan laitevaihto uuteen laitteeseen. Panssarilasi on siis kaikin tavoin fiksu investointi jolla pidät kalliin älypuhelimen turvassa ja säästät rahaa!

Lue kuinka valitset juuri sinun tarkoituksiisi sopivan panssarilasin!Panssarilasimme sopivat lähes kaikkien suojakuorien kanssa yhteen käytettäviksi. Jos käytössäsi on kuitenkin erityisempi kuori josta et ole täysin varma, ota matalalla kynnyksellä yhteyttä asiakaspalveluumme jotta voimme yhdessä varmistaa että panssarilasin ja kuoren yhteensopivuus ei ole arpapeliä.

Kaikki panssarilasimme ovat täysin yhteensopivia Touch-ID:n ja Face-ID:n kanssa.

Ennen asennuksen aloittamista suosittelemme että poistat puhelimesta suojakuoret ja putsaat ympäristön jossa aiot suorittaa asennuksen. Näin on helpompi välttää pölyhiukkasten joutuminen panssarilasin alle.

 1. Pyyhi puhelimen näyttö paketin mukana tulleella kostealla alkoholipyyhkeellä.
 2. Kuivaa puhelimen näyttö paketin mukana tulleella mikrokuituliinalla.
 3. Varmista, ettei näytöllä ole pölyä. Käytä paketissa olevaa tarraa pienten roskien ja pölyhiukkasten poistoon mikäli on tarvetta.
 4. Poista panssarilasin liimapinnan suoja ja aseta panssarilasin liimapinta puhelimen näyttöä vasten. Varmista, että lasin reunat istuvat hyvin ja suorassa näytön reunoihin ja mahdolliset aukot osuvat oikeille paikoilleen. Jos lasi ei asettunut hyvin, lasi on mahdollista vielä tässä vaiheessa irroittaa ja asettaa uudestaan. Kiinnitäthän huomiota siihen että panssarilasi istuu hyvin, sillä huonosti asennettu panssarilasi voi murtua helpommin.
 5. Hiero varovasti ilma pois keskeltä reunoja kohti edeten.
 6. Monesti panssarilasin alle jääneet ilmakuplat katoavat muutaman päivän käyön jälkeen. Mikäli ilmakuplat eivät katoa, tämä johtuu luultavasti joko lasin alle jääneestä pölystä/liasta tai näytössä olevasta naarmusta. Ilmakuplat eivät millään lailla vaikuta toiminnallisuuteen tai suojausominaisuuksiin vaan ovat ainoastaan pienimuotoinen kosmeettinen haitta.

 

 

Panssarilasin asentamisessa on suositeltavaa että lasi asetetaan suoraksi pitkää reunaa pitkin ja ilma tulisi hieroa pois keskeltä reunoja kohti tasaisesti hivuttaen. Mikäli tästä huolimatta lasin alle jää ilmaa, syynä on todennäköisesti joko lasin alle jäänyt pöly/lika tai näytön lasissa oleva merkittävä naarmu. Ilmakupla ei vaikuta käyttöön tai panssarilasin suojausominaisuuksiin millään lailla vaikka onkin kosmeettinen haitta. Tästä syystä on syytä puhdistaa puhelimen näyttö erittäin huolellisesti pölyttömässä ympäristössä ennen panssarilasin asentamista.

Ennen asennuksen aloittamista suosittelemme että poistat puhelimesta suojakuoret ja putsaat ympäristön jossa aiot suorittaa asennuksen. Näin on helpompi välttää pölyhiukkasten joutuminen panssarilasin alle.

 1. Pyyhi takakamera paketin mukana tulleella kostealla alkoholipyyhkeellä
 2. Kuivaa kamera linsseineen paketin mukana tulleella kuivalla mikrokuituliinalla
 3. Varmista, ettei pinnassa ole pölyä. Käytä tarvittaessa paketissa olevaa tarraa pienten roskien ja pölyhiukkasten poistoon.
 4. Poista panssarilasin liimapinnan suoja, aseta panssarilasin liimapinta kameraa vasten. Varo koskemasta liimapintaan sormin.
 5. Pyyhi ilmakuplat pois ja painele kevyesti jotta liimapinta tarttuu kunnolla.

Emme suosittele panssarilasin irroittamista ja uudestaan asentamista sillä tämä lisää huomattavasti todennäköisyyttä sille että lasin alle pääsee pölyhiukkasia. Käytössä olleen panssarilasin liimapinta on voinut jo kiinnittyä ja panssarilasin irroittaminen heikentää liimapintaa.

Panssarilasin poisto on yhtä helppoa kuin sen asentaminen eikä vanhasta panssarilasista ei irtoa lasinsiruja sen kalvorakenteen ansiosta. Panssarilasi kannattaa poistaa esim. muovista korttia käyttämällä: hivuta kortti vähän kerrallaan lasin alle jolloin lasin alle pääsee ilmaa ja liima irtoaa. Panssarilasin irroittamisessa ei tule käyttää metallisia tai muita esineitä jotka saattavat naarmuttaa näyttöä.