Site icon Panssarilasikauppa

Oikeanlaisen suojan valitseminen

Panssarilasit

Oikeanlaisen panssarilasin valitseminen ei ole vaikeaa. On kuitenkin tärkeää tiedostaa että eri mallisilla laseilla voi olla merkittäviäkin eroja. Alle olemme koonneet myynnissä olevien panssarilasiemme keskeisimmät erot. Oikeanlaisen panssarilasin valitseminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Klassinen panssarilasi on edullinen tapa suojata puhelimen näyttö iskuilta. Panssarilasi on kirkas ja 9H kovuudella eli näyttöön kohdistuneen iskun voima jakaantuu, vähentäen riskiä sille että näyttöön tulee vaurio. Klassiset panssarilasit kattavat etuosan joko osittain tai kokonaan.

Anti-spy panssarilasin erityisominaisuutena on sen pimentävä vaikutus kun näyttöä tarkkailee yli 45-asteen kulmasta. Suoraan katsottuna puhelimen näyttö on kirkas mutta sivusta katsottuna panssarilasin tummentava erikoisvalmisteinen kalvo estää tehokkaasti uteliaat katseet.

Takakameran panssarilasi on yhtenäinen 9H kovuudelle luokiteltu lasi. Uusimmissa iPhone malleissa puhelimen kaksois- tai kolmoiskameran linssit tulevat takaosasta hieman ulos, altistaen vaurioille jos puhelin saa iskun. Sen lisäksi että takakameran panssarilasi on kameraosaa suojaava panssarilasi, siinä on sisennykset jokaiselle kameran linssille. Iskun osuessa kohdalle, voima jakaantuu paljon tasaisemmin suojaten merkittävästi takakameroita.

Koko näytön kattava panssarilasi kattaa koko etuosan jättäen alleen myös LCD-näytön ulkopuoliset reuna-alueet. Tämänlainen panssarilasi antaa puhelimesi etuosalle mahdollisimman hyvän suojauksen käyttökokemuksesta tinkimättä.

9H kovuus viittaa panssarilasin kovuuteen ja kykyyn kestää naarmuuntumista. 9H kovuus on korkein saatavissa oleva kovuusluokka

5D luokitus panssarilasissa viittaa siihen kuinka hyvin panssarilasi istuu näyttöön. 5D luokitus panssarilasissa kertoo siitä että pienimmätkin kaarteet näytössä on otettu huomioon ja tällä luokituksella olevat lasit istuvat niin hyvin puhelimen etuosaan että panssarilasin olemassaoloa ei kunnolla edes huomaa. Lisäksi 5D luokitellut panssarilasit säilyttävät paremmin puhelimen alkuperäisen kosketusherkkyyden.


Exit mobile version