Site icon Panssarilasikauppa

Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Panssarilasikauppa.fi rekisteristä vastaa sivuston omistaja Nordic Mobile Retail Oy. Sivustomme kautta kerättyä tietoa käytetään osto- ja myyntitapahtumissa, laskutuksessa, takuuseurannassa, sekä asiakkaan luvalla markkinoinnissa. Tietoja tallennetaan Googlen infrastruktuuriin, joka saattaa tehdä sinne tallennetuista tiedoista varmuuskopioita palvelimille, jotka sijaitsevat EU:n ulkopuolella.

2. Yhteystiedot

Rekisterinpitäjän yhteystiedot:

Yritys: Nordic Mobile Retail Oy
Y-tunnus: 2895416-4
Osoite: PL 12, 02211 Espoo
Puhelinnumero: +358 50 476 5230
Sähköpostiosoite: info@panssarilasikauppa.fi
Verkkosivusto: http://www.panssarilasikauppa.fi

3. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin sisältämiä henkilötietoja käytetään osto- ja myyntitapahtumissa, laskutuksessa, takuuseurannassa, sekä asiakkaan luvalla markkinoinnissa.

4. Kerätyt tiedot

Etu- ja sukunimi
Yhteystiedot
Asiakkaan antamat toimitus- ja laskutustiedot
Osto- ja myyntiajankohta
Ostotapahtuman sisältö
IP-osoite
Selaimen istunnon tunnisteet
Markkinointiin liittyvät suostumukset ja kiellot

5. Tietolähteet

Rekisterin sisältämät tiedot tulevat pääosin asiakkaalta itseltään myynnin tai oston yhteydessä. Verkkosivulla vierailu kerryttää evästeiden kautta tietoa, jonka avulla pystymme parantamaan palvelujamme tehokkaammin.

6. Tietojen luovutus

Rekisterinpitäjä ja tämän valtuuttamat henkilöt voivat käyttää rekisterin sisältöä Palvelun toteuttamiseksi. Rekisterinpitäjä voi luovuttaa rekisteristä tunnistettavia tietoja kolmantena tahona toimivalle maksunvälityspalvelulle, tuotteita kuljettavalle kuriirille tai maksuja perivälle perintätoimistolle. Rekisterinpitäjä voi luovuttaa tietoja poliisille tai oikeus- tai ulosottoviranomaisille, mikäli näillä on lakiin perustuva oikeus niitä saada.

7. Tietoturvallisuus

Rekisterin tiedot sijaitsevat verkkopalvelussa, joka on vahvasti salattu teknisin suojakeinoin. Tallennettuja tietoja pääsevät käsittelemään vain Palveluntarjoajan Panssarilasikauppa.fi:stä vastuussa olevat työntekijät.

Exit mobile version